NOM CINETIFIC: Dacus
Carota
ORIGEN: Àsia
Central
PROPIETATS/ ÚS: És un bon remineralitzant. Depura el nostre cos, gràcies al suc que
conté. Elimina dissol els càlculs
biliars, gràcies al seu contingut en beta carotè. Evita els problemes digestius i
metabòlics. Ajuda a combatre els gasos.
TRACTAMENT:
TRACTAMENT:
ÈPOCA
DE SEMBRA: març-octubre
ÈPOCA DE COLLIDA: després de quatre mesos.
PERIODICITAT DE REC: Cal que la terra estigui
sempre humida.
RECEPTA DE CASA:
Batut de pastanaga, poma i api
Ingredients
2 penques d’api, en rodanxes fines
1 pastanaga, en rodanxes fines
½ poma amb pell, a trossos
1 vas d’aigua
1 cullerada (15ml) de suc de llimona o ½ de gingebre fresc (ratllat i
espremut)
1 cullerada d’oli de lli o de llavors de lli mòltes.
Elaboració
Poseu l’api, la poma i la pastanaga amb una mica d’aigua a la batedora o
vas americà i bateu-ho. La quantitat d’aigua dependrà de la consistència que
desitgeu.
Afegiu-hi el suc de llimona o el gingebre i el lli.
Barregeu-ho i preneu-vos el batut immediatament.
RECEPTA DEL MÓN:
En aquest link us deixem una recepta americana.
Tarta de pastanaga
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.